CAST мЕСИНГ

CAST МЕСИНГ специјализирана за производство на месинг умре-кастинг, месинг кованици, месинг обработка ... И има значително искуство во неколку диверзифицирани области.

CAST месинг е обезбедување на своите клиенти со квалитетни производи и услуги од 2005 година Од прототип делови на високи производството тече, професионалци во CASTBRASS може да ги задоволат вашите цели на време и во рамките на буџетот.

Нови пристигнувања

Нашите Најнови проекти

WhatsApp Онлајн Chat!