BRASS CAST

BRASS CAST e specializuar në prodhimin e bronzi vdesin-hedh, forgings bronzi, bronzi përpunimit ... dhe ka përvojë të konsiderueshme në disa fusha të larmishëm.

BRASS CAST ka ofruar klientëve të saj me cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që nga viti 2005. Nga pjesët prototip të shkon të larta të prodhimit, profesionistët në CASTBRASS mund të ndihmojë të përmbushur qëllimet tuaja në kohë dhe brenda buxhetit.

Arritje të reja

Projektet tona të fundit

WhatsApp Online Chat!