Nu matak Kuningan

Nu matak Kuningan specializes di produksi kuningan maot-casting, forgings kuningan, machining kuningan ... Jeung boga pangalaman considerable dina sababaraha widang diversified.

Nu matak Kuningan geus nyadiakeun nasabah na kalawan produk jeung jasa kualitas saprak 2005. Ti bagéan prototipe ka ngalir produksi tinggi, anu professional dina CASTBRASS bisa mantuan minuhan gol Anjeun dina waktos & dina APBD.

Arrivals anyar

Kami Projects panganyarna

WhatsApp Online Chat!